“Kunst om Dalfsen” rondom Lemelerveld

De foto’s van de collage zijn gemaakt door Hans Heerink tijdens het kunst- en cultuurweekend “kunst om Dalfsen” rondom Lemelerveld.

Bij kunstpunt Het Rode Dak was prachtig nieuw werk te zien van Phien Wehman.

Bij kunstpunt Keramiek “in de schuure” was keramiek van Alina Heerink te bewonderen gecombineerd met het veelzijdige mozaïek van Wil Boerhof. Ook kon je er kunstwerken van hout en steen bewonderen van Ton & Pim van Sprang. Anne von Drehle exposeerde bij Alina schilderijen met één terugkerend thema: groepjes vrouwen die samen op pad zijn en plezier in het leven hebben.

Bij kunstpunt ’t Zwarte kon je werken van maar liefst acht kunstenaars met zeer gevarieerd werk vinden op de vertrouwde plek rond het weiland. Hier exposeerden namelijk Rita ten Broeke, Helene Brink, Ton Beumer, Cobi Beumer, Marion Mulders, Saskia Schuurman, Henny van Delft en Hans Kuiper met keramiek, glas-in-lood, schilderijen, mathematische kunst, objecten en muziek.

Bij kunstpunt Kulturhus De Mozaïek liet glaskunstenares Marije Gies uit Raalte dit jaar weer veel mooie glaskunstwerken zien. Ook toonden Erik Knegt en Annie Sturing hier unieke handgemaakte leren tassen en bijzondere Art Jackets van vintage jeans.

Tenslotte kon je bij B&B en Wijgaard de Wijnstaete werken vinden van Godelieve Spee, die op harmonieuze wijze textiel en materiaal uit de natuur combineert en Lia van Dijk, die olieverf, acryl en gemengde technieken gebruikt voor intense portretten, dieren en stillevens.

Mede door de mooie weersomstandigheden was er bij alle kunstpunten veel belangstelling.

Foto’s: Hans Heerink

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten