Koploper weet ervan.

We mochten afgelopen vrijdag afreizen naar Emmen, daar stond de koploper tegenover ons. De vorige wedstrijd tegen hen leverde ons 5 punten op, dat zouden we nog wel eens willen.We wisten dat we aan de bak zouden moeten. Met een subtiele speelsters-positie wissel hebben we afgelopen week goed kunnen trainen. We waren er klaar voor!

Duidelijke afspraken en veel goede moed. We betraden het veld en wisten de eerste ballen te scoren. Aftastend, de tegenstander lezen en daarop onze afspraken opnieuw langs. We wisten wat we moesten doen en deden dat! 23-25 op de teller. Spannend, maar we hadden een voorsprong in sets!

De tweede set was wisselvallig. Veel eigen fouten maakten dat we op achterstand kwamen. Een set stand van 25-20 voor de dames uit Emmen.

De derde en vierde set wisten we dan wel weer te winnen. Mede dankzij goede blocks van Romy, een aanvallend lekker scorende Marlyn, goede serve druk en op een cruciaal moment wist onze eigen Dries de bal er lekker in te rammen!

Een spannende pot, een nipte overwinning maar hij voelt als een dikke winst! 1-3 gewonnen van de koploper!

Momenteel staan we op de vierde plek en het zou zo fantastisch zijn als we nog één, twee of zelfs drie plekjes omhoog kunnen. Alles is nog mogelijk, maar ook afhankelijk van onze concurrenten. We hebben als team de neuzen dezelfde kant op en we staan aanstaande zaterdag tegenover de nummer drie, de dames uit Bolsward. Dit belooft een spannende pot te worden, mis het niet en aanschouw! Tot zaterdag, 19.00 in onze eigen sporthal Heidepark!