Kom in verbinding met jezelf! Bewust zijn is het begin

Alles is mogelijk!
Heb jij of ken jij mensen, die fysieke, emotionele of mentale klachten hebben en die al van alles hebben geprobeerd, bij BuitengewoonLuite krijg je een op maat gemaakt plan van aanpak. BuitengewoonLuite is to the point èn met een stok achter de deur. Dit alles om een Buitengewoon resultaat te behalen. Jij bent namelijk in staat alles te bereiken wat jij voor ogen hebt. Dus als jij bereid bent te veranderen, dan heeft BuitengewoonLuite zeker iets voor jou waar jij helemaal blij van wordt. Dat wil jij toch ook?

“What you imagine you become” ~ Boeddha

Kom in verbinding met jezelf.
Wat is ‘in verbinding met jezelf’ nou eigenlijk en waarom zou je in koud water gaan zwemmen?
Veelal leven we vanuit het hoofd en hier worden, over het algemeen, niet altijd de juiste beslissingen genomen. Maar als je buikgevoel spreekt, klopt het voor 100%. Deze verbindingen zijn we veelal kwijt, maar het goede nieuws is, dat je ze kunt herstellen. Helemaal als we de verbinding hoofd, hart, buik weten te herstellen.
De koude & adem training die ik geef, helpt hierbij en is (nu nog) op basis van vrije gift. Dus wil je het een keer proberen, dan zie ik je graag! Iedere zaterdagochtend om 8 uur ‘s ochtends.
Daarnaast zijn er nog legio voordelen, maar die vertel ik als je je hebt aangemeld.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *