Klimbos Natuurlijk Heidepark gaat open!

Het is eindelijk zover. Ons klimbos gaat open en wel vanaf zaterdag 24 april, de start van de mei vakantie. De afgelopen weken zijn de puntjes op de i gezet en nu zijn we er klaar voor.

De starttoren, ons vogelnest, is afgemaakt, het pad er naartoe ziet er weer goed uit en een aantal onderdelen in het klimparcours zijn aangepast. Verder hebben we een nieuwe website met daarin een (verplicht) reserveringssysteem voor het klimbos en het kabouterpad.

Het klimbos en het kabouterdorp met kabouterpad mogen weer open. Recreatief zwemmen mag helaas nog niet maar de abonnementen kunnen wel alvast besteld worden. De voorverkoopprijzen voor de zwemabonnementen gelden tot 2 weken na de opening van het zwembad en zijn te vinden op onze website. Het is goed om te weten dat de toegang tot het kabouterdorp gratis is en dat het lopen van het kabouterpad tegen betaling kan.

Wanneer mag je klimmen?
Het is goed te weten dat er vanaf 1.30mtr geklommen kan worden. Met kinderen tot en met 12 jaar dient er altijd een volwassene mee te klimmen die maximaal 2 kinderen onder zijn/haar hoede heeft.
Reserveren is verplicht en op dit moment mogen er, door de huidige COVID-19 maatregelen, alleen klimmers komen en geen toeschouwers, maar dat mag de pret voor het klimmen niet drukken.

Voor meer informatie kun je terecht op de website www.natuurlijkheidepark.nl.
Houd onze website, social media, sukerbiet.nl en de Lemelervelder in de gaten voor nieuws en hier zullen we ook laten weten wanneer het zwembad weer open gaat.

Wij hopen jullie binnenkort eens te zien bij ons op Natuurlijk Heidepark, klimmend, spelend of op avontuur op het kabouterpad!!!

Hartelijke groet van ons allen!!


‘Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling; Europa investeert in zijn platteland’

     
(fotograaf: Hans Heerink)

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten