Kleurrijke afsluiting timmerweek en een bult volk op de kiekavond

Na drie dagen timmeren was het tijd voor de schilders. Gewapend met kwast kwamen de bouwvakkers in spe vandaag naar hun bouwwerken op het scoutingterrein. Eerst nog alles om het “erf” aanharken voor hoog bezoek later op de dag en dan konden ze beginnen met kliederen. Gelukkig plakt de plakkaatverf goed op het ruwe pallethout en de zon zorgde voor een snelle droging. Na anderhalf uur was de klus geklaard en konden de gordijntjes voor de ramen. Het idee dat morgen weer afgebroken zou worden maakt niet iedereen blij.

foto’s: Hans Heerink

En dan de kiekavond:

Wat een prachtige afsluiting…….Sommige boerderijen waren opgetuigd met echte dieren. Een pony, een paar schapen, een konijn een paar honden en een paar plastic varkens werden van stal gehaald. Geweldig!!! En de massaal toegestroomde ouders keken dan ook hun ogen uit. Menig boerderijmuseum zou jaloers zijn op zulke bezoekersaantallen. Het werd dan ook erg gezellig. De organisatie had van strobalen enkele gezellige zitjes gemaakt en onder het genot van een kop koffie of een ijsje kon het hele dorp sociaal bijkletsen.

En onze fotograaf Hans maar plaatjes schieten en ook de ouders kwamen ogen te kort deze avond. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Veel kiekplezier.

foto’s: Hans Heerink

Geef een reactie