Klankbordgroep Zinsitief

Zingeving draagt bij aan een goed, gezond en zinvol leven. Het is van belang bij het voorbereiden op goed ouder worden en deelnemen aan de samenleving. Vroegtijdige signalering van zingevingsvragen en professionele ondersteuning kan helpen om gezondheidsproblemen te voorkomen die ontstaan door gebrek aan zingeving, en bijdragen aan een beter en zinvoller leven.
Wij zijn opzoek naar een aantal personen van 50 of ouder, woonachtig in de gemeente Dalfsen die een klankbordgroep willen vormen voor Zinsitief; een samenwerkingsproject van Saam Welzijn, GV Thuis en Hogeschool Windesheim.

ZINSITIEF; sensitief voor zingeving in sociaal werk
De onderzoeksvraag luidt:
“Hoe kunnen geestelijk verzorgers, sociaal werkers en vrijwilligers samen werken aan herkenning en ondersteuning van zingeving onder thuiswonende ouderen?”
De klankbord groep zal ongeveer 4 keer per jaar (indien nodig en mogelijk digitaal) overleggen met elkaar onder begeleiding van iemand van de werkgroep van Zinsitief.
Voor opgave kunt u contact opnemen met : Henk Crezee
henkcrezee1939@gmail.com of 06-30310884

Voor meer informatie over het project Geestelijke Verzorging Thuis: www.gvthuisoverijssel.nl of via Marieke Sportel ; projectleider GV Thuis Overijssel: Tel: 06 12284592 Email: m.j.sportel@careketens.nl

Voor meer informatie over het onderzoek Zinsitief: projectleider Zinsitief: Franka Bakker: fc.bakker@windesheim.nl.
Projectmedewerker Saam Welzijn: Alie Buit a.buit@saamwelzijn.nl

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *