KK geniet in alle rust thuis van Oranje

Herman Kleine Koerkamp, in Lemelerveld beter bekend als KK, geniet volgens het bericht in de Stentor van het EK voetbal lekker thuis in zijn favoriete stoel, samen met Joke, zijn vrouw.

Lees hieronder het stuk uit de Stentor.

Herman Kleine Koerkamp leeft samen met zijn vrouw Joke enthousiast mee met de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal. Zeker als Denzel Dumfries na vijf minuten bijna de 1-0 scoort veert de 70-jarige Lemelervelder op. © Lenneke Lingmont

Herman Kleine Koerkamp uit Lemelerveld volgt het openingsduel van Oranje thuis rustig op de bank, samen met zijn Joke. Nou ja rustig, samen met de buren is het hekwerk om de voortuin in het rood, wit, blauw en oranje versierd, binnen hangt in opblaasletters HOLLAND en naast de tv staat een oranje boeket met daarin een zwart-witte bal. Kleine Koerkamp kon op links goed uit de voeten in het eerste van VV Lemelerveld, maar met de jaren liep de snelheid terug en zakte hij terug van aanvaller via het middenveld tot linksback. Daarna werd hij nog 25 jaar voorzitter van de club. Nu is hij raadslid voor Gemeentebelangen Dalfsen. ‘KK’ heeft liever dat Nederland speelt met het 4-3-3-systeem, omdat dat leuker voetbal oplevert. Zijn voorspelling voor vanavond is 3-1 winst. En Oranje sneuvelt volgens Herman in de kwartfinales. Dat zou trouwens ook het geval zijn wanneer de bondscoach toch zou kiezen voor het meer aanvallende systeem. Hij breekt de bank bijna af als Denzel Dumfries al na vijf minuten bijna scoort.

Foto:  © Lenneke Lingmont 

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten