Kinderactiviteiten

Het nieuwe programma van de kinderactiviteiten in Lemelerveld ligt weer klaar. In deze flyer vindt u een overzicht van alle kinderactiviteiten die in dit voorjaar van 2019 plaatsvinden. De diverse activiteiten zijn bedoeld voor alle kinderen die naar de basisscholen gaan. De folders zijn via de scholen uitgedeeld. In het Kulturhus liggen nog enkele exemplaren klaar voor kinderen die buiten Lemelerveld naar de scholen gaan. Alle activiteiten vinden plaats in het Kulturhus de Mozaïek.

Wij starten op maandag 25 februari met de eerste keer Timmeren. Het Timmeren is 6 keer en is voor kinderen vanaf 7 jaar, met een maximum van 8 kinderen.

Op 13 maart kunnen de kinderen tijdens het bloemschikken een mooi voorjaarsstukje maken. Daarnaast kan er op 3 april een prachtig paasstukje gemaakt worden met bijbehorende materialen. Voor beide activiteiten geldt een maximum van 12 kinderen.

Het creatief met kunst start op 25 maart, er zijn 4 lessen, met ook een maximum van 12 kinderen. Tijdens het creatief met kunst leer je werken met verschillende materialen zoals hout, papier, klei, etc. Hierdoor werk je met diverse technieken en maak je je eigen kunstwerk.

Bovenstaande kinderactiviteiten starten om 18.30 en duren tot 19.30 uur.

De zaterdag voor Moederdag, 11 mei kan je een gave verassing maken voor je moeder. Daarnaast kan je natuurlijk ook de zaterdag voor Vaderdag, 15 juni een gaaf cadeautje maken voor je vader. Voor beide activiteiten geldt dat het een doorlopende activiteit is, je bent welkom vanaf 09.30 tot en met 11.30 uur.

Daarnaast staan de kinderdisco’s weer gepland op de laatste vrijdag van de maand. De eerste staat gepland op 22 februari, dit is een Silent Disco. Je krijgt een koptelefoon en kan zelf de muziek regelen. Zorg dat je er op tijd bent, er zijn 60 koptelefoons. Opgave voor de kinderdisco’s is niet nodig.

Wil jij ook graag aan deze activiteiten meedoen? Geef je dan snel op. Vol is ook echt vol!
Opgave is mogelijk door middel van een opgaveformulier in te vullen en deze in de blauwe brievenbus te doen of de normale brievenbus (Kroonplein 58). Je kan je opgeven tot 1 week van te voren, met uitzondering van het Timmeren, hiervoor kan je je 2 dagen van te voren opgeven. Aan de activiteiten zijn kosten verbonden.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen Kiona Koers via tel: 06-11474582 of mail: k.koers@saamwelzijn.nl

Geef een reactie