Kinderactiviteiten

Het nieuwe programma ligt weer klaar. In deze flyer vindt u een overzicht van alle kinderactiviteiten die in dit najaar van 2018 plaatsvinden.

De diverse activiteiten zijn bedoeld voor alle kinderen die naar de basisscholen gaan.

De folders zijn nu al via de scholen uitgedeeld. In het Kulturhus liggen nog enkele exemplaren klaar voor kinderen die buiten Lemelerveld naar de scholen gaan

Wij starten op maandag 8 oktober met de eerste ronde van de Smikkelclub, maximaal 12 kinderen, 4 avonden vanaf 6 jaar.

De Timmerclub start pas na de herfstvakantie, deze is 6x vanaf 7 jaar..

Tijdens het bloemschikken op woensdag 17 oktober  kunnen de kinderen een super mooi herfststukje maken. Het Kerststukje staat gepland op 12 december. Wat wij met het Bloemschikken gaan maken is nu nog een geheim. Wij gaan weer lekker creatief bezig met de mooie materialen en decoraties die dan zoal te koop zijn. De voorbeelden van het de herfst- en kerstbloemstukj, zal een week voordat de activiteit plaatsvinden in het Kulturhus de Mozaïek te bewonderen zijn!

Op woensdag 31 oktober start Creatief met kunst. Vanaf 7 jaar kunnen kinderen met verschillende materialen weer aan de slag

Alle kinderactiviteiten starten om 18.30 en duren tot 19.30 uur tenzij anders vermeld!

Opgave is mogelijk door middel van een opgaveformulier in te vullen en deze in de blauwe brievenbus te doen. Alleen voor de Smikkelclub is dat uiterlijk 1 oktober, de overige kinderclubs is mogelijk 2 weken voor aanvang. Na opgave krijgen alle kinderen nog even een bevestigingsberichtje.

Nader informatie via mail gerda@heinkoenje.nl of tel: 0572372391

Dit najaar kunnen meisjes zich ook opgeven voor een middagje speciaal voor Girls Only. Lekker je optutten en je nagels laten lakken etc. Zie de tijden in het programma!

Ook is er natuurlijk iets speciaal voor Boys Only, waar jongens stoere spelletjes kunnen doen. Wie is het snelst, stoerst en het sterkst?

Voor meer informatie en of vragen kunt u contact opnemen Kiona Koers 06-11474582

De eerste aanmeldingen zijn al weer binnen. Wil jij ook graag aan deze activiteiten meedoen? Geef je dan snel op. Vol is ook echt vol!

Geef een reactie