Kijk en Doedag bij `t Olde Manegepeerd

Zondag 28 augustus is er weer een kijk- en doe dag van 12 tot 16 uur aan de lovenseweg 3 te dalmsholte (aan de voet van de lemelerberg) Deze keer is de kleedjesmarkt terug van weggeweest. Kom ook en neem je broertjes, zusjes, buren, vrienden en vriendinnen mee!
Wat is er te doen?
Kleedjesmarkt: naar huis met een leuk boek of speelgoed voor en klein prijsje? Kom lekker snuffelen op onze kleedjesmarkt rond ons terras!
Verkoop tweedehands paardenspullen: we hebben vliegendekens en fleecedekens voor je paard of pony in de sale, kom eens kijken of de maat van jouw paard of pony ertussen zit. Ook hebben wij penny’s, borstels, winterdekens, zadels, hoofdstellen, paardrijkleding en nog veel meer te koop!
Verkoop schleichminiaturen; voor de derde keer komt een vriendin van de stichting haar verzameling schleichpaardjes bij ons verkopen voor kleine prijsjes. Zoek je nog iets voor je verzameling of wil je beginnen met verzamelen? Kom dan een kijkje nemen
Koffie en een warme hap; bij ons terrasje kun je weer een kopje koffie of fris voor een kleine bijdrage kopen, ook zorgen wij weer voor een lekkere tosti.
En zoals altijd; de paarden waarvoor we het allemaal doen! Sluit aan bij een rondleiding, neem oud brood of appels mee of schaf bij ons voor 50 cent een zakje paardensnoepjes aan en verwen onze ruim 30 uitgewerkte manegepaarden met wat lekkers en een knuffel . Als je het leuk vindt mag je ook helpen voeren om 13.30.
Mocht je nog lege cartridges of batterijen, oude mobieltjes, kleding of frituurvet in huis hebben, deze kun je bij ons inleveren. De opbrengst gaat naar de paarden.
Kom je ook 28 augustus tussen 12 en 16? Je bent van harte welkom! De opbrengst van de hele dag gaat voor 100 procent naar onze uitgewerkte manegepaarden.
www.manegepeerd.nl
06-12874764

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten