Kerstmarkt Lemelerveld bij ZGR Brugstede

Op vrijdag 14 december a.s. is het weer tijd voor één van de hoogtepunten van het jaar: de knusse kerstmarkt op ZGR Brugstede. Voor het zesde jaar op rij wordt de woonzorglocatie in Lemelerveld weer volledig in kerstsfeer ondergedompeld. Ook dit jaar hebben bewoners, medewerkers en vrijwilligers zich weer volop ingezet om van uw bezoek een onvergetelijke ervaring te maken.

Wat u allemaal kunt verwachten?

  • Verschillende kraampjes waar u kerstgeschenken van lokale ondernemers en hobbyisten kunt kopen.
  • Koek & zopie in overvloed: wat dacht u van een kopje erwtensoep, verse kniepertjes, oliebollen of een glaasje glühwein om op te warmen?
  • Een knuffelbare levende kerststal.
  • Meerdere optredens die ervoor zullen zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.

Wij hopen u vrijdag 14 december a.s. tussen 16.00 en 20.30 uur te mogen verwelkomen aan de Meester Gorisstraat 3 in Lemelerveld.

Senioren uit Lemelerveld zijn vanaf 14.00 uur al van harte welkom. Dan kunt u eerst genieten van een prachtig optreden van het daneskoor uit Lemelerveld. Daarna kunt u in alle rust de kramen bezoeken. Eventueel kan vervoer geregeld worden, mocht dit een probleem zijn. U kunt daarvoor contact opnemen met Joke Kleine Koerkamp via J.kleinekoerkamp@zorggroepraalte.nl of 0572 328070.

Geef een reactie