Kersteditie kledingruilatelier piekte op het goede moment

Afgelopen vrijdag was de eerste KERST editie van het kledingruilatelier. Zowel qua voorbereiding als qua openingstijden had de organisatie zichzelf niet veel tijd gegeven. Toch wist een mooi aantal vrouwen de weg te vinden naar het Kulturhus in Lemelerveld, waar de ruimte van Mozaïek 2 helemaal in kerststijl was ingericht.

Ter plekke kon gekozen worden uit ruim twee rekken met kleding en nog vele losse items rond de rekken met ook de nodige accessoires als riemen, sjaals, kettingen en schoenen. Het blijft net als met de kledingruiltassen die al langer rond gaan In Lemelerveld en omstreken, mooi om te zien hoe mensen soms ook een nieuwe stijl uitproberen of andere combinaties durven te maken. Vaak leveren mensen ook meer in dan wat ze komen halen, zodat er relatief gezien veel keus is. Iedereen die langs kwam vrijdagmiddag kon een nieuwe outfit vinden en ging blij met een of meerdere mooie vondsten de deur uit.

De organisatie bleef tevreden achter met nog genoeg mooie draagbare kleding, die vervolgens verdeeld is over 4 ruiltassen. Deze tassen zullen in de resterende dagen tot Kerst als ware Max Verstappens langs een aantal adressen gaan. Wil jij het komende jaar ook deelnemen aan de kledingruiltassen, meld je dan aan bij Christel Neppelenbroek van Eigenzinnige Stijl. Er gaan inmiddels standaard al 5 tassen rond met daarnaast diverse thema tassen en dat aantal groeit mee met de adressen die erbij komen. Elke keer is het weer een verrassing wat erin zit want iedereen die er wat uit haalt stopt er wat nieuws in. Zo is er volop variatie in kleur en maat en iedere keer zit er wat ‘nieuws’ in!

Voor wat betreft het kledingruilatelier wordt al weer vooruit gekeken naar de mogelijkheden om dit permanent voort te zetten in 2022. De organisatie is hiervoor nog op zoek naar een geschikte ruimte, bij voorkeur rond het Kroonplein. Mocht je een locatie weten, dan graag melden bij secretariaat@duurzaamleefbaarlemelerveld.nl.

Met dank aan alle deelnemers die vooraf een tas hebben ingeleverd en deze eerste KERST editie van het kledingruilatelier lieten pieken!

 

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten