Kerstconcert Con Amore

Op zondag 22 december geeft Con Amore haar jaarlijkse Kerstconcert. Het koor is er weer in geslaagd een sprankelend en gevarieerd programma samen te stellen.  Naast klassieke werken als het ‘Magnificat’ van Antonio Caldara, ‘Da pacem Domine’ van M.Franck en het prachtige ‘Agnus Dei’ uit de Krönungsmesse van Mozart staan ook mooie Engelse Carols op het programma.  Het concert wordt, traditie getrouw, afgesloten met het ‘Joy to the world’ van Händel.

De pianist/organist Bert Bootsma en het Harderwijks Strijkorkest zorgen voor muzikale ondersteuning. Sopraan Yvonne Boerdam, lid van Con Amore, staat weer garant voor een aantal schitterende solo’s.

Gastkoor op deze avond is het vrouwenensemble Quodlibet uit Vilsteren, een koor dat meer dan vijfentwintig jaar geleden werd opgericht. Het bestaat momenteel uit een twintigtal zangeressen en beschikt over een breed repertoire, variërend van klassiek tot pop en alles daartussenin. Zowel Con Amore als Quodlibet zingen onder de bezielende leiding van dirigent Wim van Lenthe.

Con Amore hoopt samen met Quodlibet een mooi concert te geven. Het belooft een avond genieten te worden in kerstsfeer met prachtige muziek!

Wij nodigen u dan ook van harte uit om op zondagavond 22 december 2019 naar de RK Heilig Hartkerk, Posthoornweg 6, in Lemelerveld te komen. Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, maar uw vrije gift bij het verlaten van de kerk is zeer welkom.

foto: Hans Heerink

Geef een reactie