JV Salland behaalt het JBN keurmerk

JV Salland uit Raalte is beloond door Judo Bond Nederland. Edwin Korenberg kwam op 31 mei namens Judo Bond Nederland het keurmerk uitreiken aan het bestuur en leraar van JV Salland in het bijzijn van een groep judoka’s en hun ouders..

“Het is erg leuk om een keurmerk uit te mogen reiken aan een club en hen op deze manier ook even te laten zien dat wij het zeer waarderen dat de vereniging het kwalitatief en qua veiligheid voor elkaar wil hebben. JV Salland is een vereniging waar ze alles goed geregeld willen hebben voor hun leden”, zo omschrijft Edwin Korenberg JV Salland. Hij vervolgt: “Ze zorgen voor kwaliteit en veiligheid op en naast de mat. En dat ze er vandaag een feestje van hebben gemaakt is natuurlijk ook erg leuk!”.

Over JV Salland

Ruim 30 jaar geleden was er al judo in Salland. Judovereniging Salland is opgericht op 1 april 2010. Met onze naam willen we de regiofunctie aanduiden. Doelstelling van Judo Vereniging Salland is om in Salland deze prachtige sport de aandacht te geven die het verdiend. Veel van onze huidige leden komen dan ook uit de Sallandse dorpen zoals Raalte, Lemelerveld, Luttenberg, Mariënheem, Heeten, Wijhe, Heino en Broekland. We geven judoles in Lemelerveld en in Raalte. Sinds 2022 hebben we ons aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN) bij JVS ligt de nadruk op het plezier in de sport. Dat betekent dat je fanatiek mee kunt doen aan toernooien en uiteindelijk de zwarte band kunt halen, maar dat je er ook voor mag kiezen om de sport puur recreatief te beoefenen.

Trots!

Bestuurslid Natasja Schrijver is trots: “Wij willen graag onze leden helpen het maximale uit judo te halen en plezier te hebben op de mat. Met het behalen van het JBN keurmerk onderstrepen wij onze ambities en kunnen we laten zien dat we zowel op de mat als

achter de schermen een serieuze club zijn waar je veilig en met plezier de judosport kunt beoefenen”. Naast de reguliere trainingen en deelname aan toernooien organiseert JV Salland ook een eigen toernooi. Hiermee willen ze zoveel mogelijk kinderen kennis laten maken met een wedstrijdje judoën.

Kennismaken

Inwoners uit Raalte en omstreken (Salland) kunnen vrijblijvend langskomen voor een eerste indruk en 3 gratis proeflessen volgen. Meer informatie is te vinden op www.jvsalland.nl

JBN Keurmerkclubs

De Keurmerkclubs van Judo Bond Nederland vormen een selectie van ruim 100 clubs in Nederland waar zaken extra goed geregeld zijn. Het zijn clubs die op bestuurlijk vlak goed in elkaar zitten, waar de leden training krijgen van erkende judotrainers en waar gewerkt wordt aan een goed en veilig sportklimaat. Hier zullen de sporters motorisch én pedagogisch profijt ervaren van de judosport. En het is nog leuk ook!!

 

Deel dit: