Jubileum, dankjewel … Verrassing!

Wauw, na weken van geheimzinnigheid is het dan toch echt gelukt, een verrassingsfeest!
Alfons Haarman was afgelopen vrijdag 25 jaar in dienst bij Raamsman Transport te Raalte. Een jubileum die door zijn vrouw is aangegrepen om een verrassingsfeest voor hem te organiseren.
En dit is gelukt, tot op het allerlaatste moment had hij niets door.

Tijdens het winnen van de uitsmijter van de dag op RadioNL gaf Alfons nog aan dat dankzij een overnachting niemand ongein heeft kunnen uithalen. Tja, dat konden ze dus wel. Want als je al 25 jaar alleen maar in een Scania rijdt, is het toch echt wel super gaaf als de Scania Tapline, een ludieke Scania cabine omgebouwd naar kroeg, in je tuin staat. Super gaaf, maar hoe dan? Nu hebben we dan ook het antwoord op deze vraag:
Hoe parkeer je een Scania in je tuin, ? Nou, zo dus! (zie filmpje)

Het is nu enorm nagenieten. Eindelijk mag iedereen alle verhalen ook aan Alfons vertellen. Het is echt een super feest geworden. Een compleet ontdane en verraste Alfons, een avond gezelligheid met familie en vrienden.

Op één kaartje stond: Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen. Nou, dat hebben we voor Alfons gedaan. Echt een meer dan geslaagde actie die mede mogelijk is gemaakt door heel veel lieve mensen.

‘Iedereen was enthousiast om te helpen en samen is het gelukt. #DreamTeam ‘
Tapline en Combidak hartelijk dank voor jullie bereidwillige medewerking!

Liefs van Hilde

Combidak Lemelerveld www.tapline.nl #dankjewel #dreamteam

Geplaatst door Hilde Haarman-Leurink op Woensdag 31 oktober 2018

Geef een reactie