Jubilarissen en onderscheidingen EHBO Lemelerveld

Tijdens de algemene ledenvergadering van EHBO-vereniging Lemelerveld hebben vijf leden een wel verdiende onderscheiding ontvangen. José van Dam en Hans Dollenkamp zijn al 20 jaar gediplomeerd EHBO-er en Ria de Groot al ruim 30 jaar.

Allen doen als verenigingslid EHBO-vrijwilligerswerk als Eerste Hulpverlener bij diverse evenementen in Lemelerveld en Lemele. Ria verzorgt tevens de invulling van de evenementenhulp. José en Hans hebben de onderscheiding, het Bondsinsigne in Zilver van EHBO Nationale Bond, ontvangen als blijk van waardering. Ria ontvangt voor haar jarenlange inzet het Bondsinsigne in Goud van EHBO Nationale Bond.

Annemieke de Haan en Wim Heerink ontvangen een onderscheiding voor het vrijwilligerswerk dat zij doen als bestuurder. Annemieke is al 10 jaar secretaris en is daarnaast ook al 6 jaar actief als penningmeester en ontvangt hiervoor Het Bondsinsigne in Zilver. Wim zet zich als voorzitter al 25 jaar in voor de EHBO-vereniging en ontvangt als waardering hiervoor het Bondskruis 2e klasse van EHBO Nationale Bond.

Tijdens de feestelijke ledenvergadering sprak vicevoorzitter Brinda Mijnheer namens de eigen vereniging, lovende woorden richting de jubilarissen. Zij had voor ieder persoonlijke punten van waardering en dank voor zoveel jaren inzet. Het is fantastisch dat er in ons dorp vrijwilligers zijn die zich inzetten voor de Eerste Hulp.

De vereniging wil het ledenbestand graag uitbreiden en vraagt inwoners die interesse hebben in Eerste Hulp een kijkje te nemen op de nieuwe website. Aanmelden voor een basiscursus EHBO, die weer gaat starten in februari 2024 kan nu al.

www.ehbolemelerveld.nl

 

Op 8 oktober 2023 bestaat EHBO-vereniging in Lemelerveld 70 jaar
en gaat dit vieren met een demo en informatiedag,
zaterdag 7 oktober op het evenemententerrein.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *