Jouw naam op de uitkijktoren!

Als afsluiting van het jubileumjaar “Luttenberg 700” gaat de uitkijktoren gerealiseerd worden.  De uitkijktoren wordt gerealiseerd op de berg, op het pad dat “Het Rot” heet, vlak bij het grasveldje met de leylijnen. Het zal een stalen constructie worden met een bekleding van houten lamellen.

Hierbij willen wij de inwoners van Luttenberg in de gelegenheid stellen om hun naam, familienaam of bijnaam, in deze houten lamellen gegraveerd te laten krijgen. Dit wordt dus een blijvende herinnering aan Luttenberg 700, want die toren blijft nog wel even staan….. Over 20 jaar loop je dan met een nieuwe generatie van je familie naar de uitkijktoren toe om vol trots te laten zien waar je naam gegraveerd staat!

Een uitkijktoren voor en door de Luttenbergers! Help mee om de begroting  rond te krijgen! Want hiermee wordt je ook medefinancier van de uitkijktoren, en dat voor een klein bedrag van € 50 per naamsvermelding. Voor dat bedrag wordt je naam, familienaam of bijnaam op één van de houten lamellen gegraveerd. Dat is bijvoorbeeld een leuk kraamcadeautje : de naam van je (achter)kleinkind op de toren…. En wat dacht je als verjaardagscadeau voor iemand die alles al heeft? Mocht je een andere naamsvermelding wensen, dan kun je ons vragen hoeveel dat gaat kosten.

Opgave voor jouw naamsvermelding  kan door een email te versturen aan Martin Dijkman (emailadres: info@klompen.nl), onder vermelding van jouw gegevens, de gewenste tekst, emailadres en telefoonnummer. Als onderwerp van de email  graag aangeven: Naam op de uitkijktoren.   Je zult later een verzoek krijgen tot betaling.

Namens werkgroep uitkijktoren, Arend-Jan Koning

 

Geef een reactie