Jeugd

Jeugd

Klik op het gekleurde blok hieronder voor meer of voor minder informatie.

Het jongerenwerk biedt de jeugd een prima luisterend oor. Soms is het fijn om even met iemand te kunnen praten over moeilijke situaties die je als jongere meemaakt. Opgroeien in deze tijd is soms best een uitdaging! Wij zijn hier om de jeugd te helpen waar we dat kunnen. Daarbij organiseren we regelmatig nuttige thema-avonden voor de hele groep. Bijvoorbeeld over cyberpesten of voorlichting over alcohol en drugs.

Chillpoint, welke te vinden is in de kelder van Kulturhus de Mozaïek is een ideale plek om je vrienden en vriendinnen te ontmoeten. Lekker in de loungehoek op de bank hangen om muziek te luisteren. Of aan de grote tafel een bakkie koffie of thee drinken en met elkaar de ervaringen van de dag delen.

Gedurende het hele jaar worden veel activiteiten georganiseerd. Zoals bijvoorbeeld lasergamen of disco. De jeugd kan zelf ook een leuke activiteit verzinnen en meehelpen deze te organiseren!

Voor informatie, ondersteuning of advies kun je contact opnemen met het team Jongerenwerk bij SAAM Welzijn: 06-11 474 582.

<< terug naar overzicht zorg

Helpt u ons mee?

Kies 1 antwoord.