Iwan van den Berg 25 jaar in dienst bij Unica ICT Solutions (voorheen Schutte Systems)

“Ik weet niet of ik wel werk genoeg heb, maar je mag best komen”, dat was de reactie van Marcel Schutte toen Iwan van den Berg in 1993 bij hem aanklopte op zoek naar een stageadres voor zijn opleiding. Marcel – die toen nog bij zijn ouders aan de Nijverheidsstraat woonde – was net gestart met zijn bedrijf Schutte Systems en verkocht vanuit huis computers aan consumenten. Het duurde niet lang of de huiskamer aan de Nijverheidsstraat werd te klein waardoor een verhuizing naar een kelderpand aan de Schoolstraat in Lemelerveld noodzakelijk was. In een sfeer van “Ouwe Jongens Krentebrood” werd hard gewerkt, vaak tot ’s avonds laat of soms zelfs ’s ochtends vroeg. Aan de Schoolstraat werd ook langzamerhand het personeelsbestand uitgebreid en ontstond er meer structuur.

In de daarop volgende jaren heeft Iwan hard meegebouwd aan de organisatie in diverse coördinerende rollen. Ook hielp hij bij de diverse transformaties die het bedrijf heeft doorgemaakt. Sinds enkele jaren gebruikt Iwan zijn talenten om vanuit zijn functie als informatiemanager de inmiddels 220 collega’s te voorzien van tijdige en juiste rapportages om hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Ook is Iwan actief als BHV-coördinator en preventiemedewerker.

Een dieptepunt in de afgelopen 25 jaar is het overlijden van Marcel Schutte in december 2016 op nog maar 48-jarige leeftijd. Een inspiratiebron voor velen binnen Unica ICT Solution viel daarmee weg. Toch bleek dat Marcel een sterk fundament onder het bedrijf heeft achtergelaten. Inmiddels enkele
jaren verder bouwt Unica ICT Solution door aan wat Marcel jaren geleden begon en is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een landelijke speler op het gebied van automatiseringsoplossingen voor organisaties.

Iwan, hartelijk bedankt voor al je inzet namens Unica ICT Solution en van harte gefeliciteerd met je 25-jarig jubileum!

 

One thought on “Iwan van den Berg 25 jaar in dienst bij Unica ICT Solutions (voorheen Schutte Systems)

Geef een reactie