Inventarisatie behoefte woningbouw Nieuwe Landen II

De gemeente Dalfsen heeft de bouwgrond van de Nieuwe Landen II opnieuw verkaveld. Zo ontstaan er weer mogelijkheden om nieuw te bouwen in deze wijk. Er zijn verschillende opties, waaronder het bouwen  vanuit een Collectief van Eigenaren. Prima Thuis uit Lemelerveld kan in die behoefte voorzien en doet nu in samenwerking met de Gemeente Dalfsen onderzoek naar de woonbehoefte in de regio.

Prima Thuis

Prima Thuis bouwde onder meer in 2018/2019 twee blokken van vijf geschakelde duurzame starterswoningen in de wijk Nieuwe Landen II. Destijds was er veel interesse voor de uitgifte. Inmiddels zijn er weer nieuwe bouwkansen en wil Prima Thuis inventariseren hoe zij in samenwerking met de gemeente Dalfsen en lokale bouwpartijen het best kunnen voorzien in de behoefte van potentiële bewoners.

Vragenlijst

Om erachter te komen wat de woonwensen zijn van nieuwe bewoners van Nieuwe Landen II heeft Prima Thuis een korte vragenlijst samengesteld. Deze vragenlijst is te vinden op facebook.com/prima-thuis, op www.prima-thuis.nl. De vragenlijst kunt u ook rechtstreeks benaderen via https://nl.surveymonkey.com/r/woonbehoefte. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 4 minuten en invullen kan tot en met 1 januari 2020. Prima Thuis garandeert dat de verzamelde gegevens alleen worden gebruikt ter inventarisatie en om eventueel vervolgens potentiële bewoners op de hoogte te stellen van de plannen en mogelijkheden.

 

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten