Intocht Lemele

Het was koud, maar gelukkig bleef het droog, waardoor de kinderen in Lemele Sinterklaas buiten samen met de fanfare en drumband konden onthalen. In een prachtige oude legerjeep kwamen Sint en zijn Pieten bij de Schakel aan. En wat is er leuker dan nog even met deze muzikale en vrolijke feeststoet door het dorp marcheren onder begeleiding van de muziekvereniging KNA.
In de Schakel ging het feest verder. Er werd volop gedanst op o.a. de bekende Pietenmacarena, maar de Pieten namen ook nog even de tijd om toch wat namen met verlanglijstjes te controleren. En kinderen konden dit jaar hun prangende vragen over Sinterklaas en zijn Pieten stellen. Want wordt je nou als piet geboren of kan iedereen het worden? Als afsluiter was er weer het jaarlijkse fotomoment met Sint en Piet wat ook dit jaar weer succesvol was. Bij de uitgang kregen alle kinderen een klein cadeautje.
Sinterklaas en zijn Pieten hebben genoten en bedanken alle aanwezigen alsook KNA. Een extra woord van dank aan alle ondernemers binnen het ondernemersplatform van Lemele, waardoor ook dit jaar het feest weer mogelijk is gemaakt.

plaatsing niet gegarandeerd
Aantal foto's
2

Geef een reactie