Inspiratieweekend bij Wagenmans Wonen!

Inspiratieweekenden bij Wagenmans Wonen! De winkel staat vol met de nieuwste collecties en dat wil Wagenmans Wonen graag laten zien onder het genot van een ambachtelijk kopje koffie met wat lekkers van de lokale bakker. Het eerste inspiratieweekend is net geweest, maar 20 & 21 november in de herhaling met 21 november koopzondag!

Tijdens het inspiratieweekend kun je gebruik maken van gratis flits interieuradvies! Het advies duurt een uur waarin je tips en nieuwe inspiratie krijgt en daarnaast kijkt één van de adviseurs mee voor verrassende ideeën voor jouw woning. Wil je graag gebruik maken van het gratis advies? Maak dan via onderstaande link een afspraak, want we hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar in deze weekenden. Tip: neem voor het flitsadvies de plattegrond en wat foto’s mee van de ruimte(s) waarvoor je graag advies wilt ontvangen. Zo kunnen de adviseurs het beste advies geven die precies bij jou en de woning past.

Ook voor slapen, raamdecoratie of vloeren kun je voor advies bij Wagenmans terecht. Wil je verzekerd zijn van deskundig advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor het gewenste advies. Maak hier de afspraak: https://afspraak-online.nl/wagenmans-wonen-lemelerveld

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *