Inspiratieavond van de Toekomstmakers

De Toekomstmakers onderzoeken duurzame toekomstbeeld van de Gemeente Dalfsen. Het Duurzame Dorpen netwerk van de Gemeente Dalfsen organiseert een serie interactieve lezingen omtrent (sociale) duurzaamheid onder de naam De Toekomstmakers. Een maandelijks terugkerende educatieve avond met als doel om bewustwording rondom duurzame thema’s te vergroten en een dialoog op gang te brengen.

Verspreid over het jaar vinden er zes lezingen plaats op verschillende locaties in de Gemeente Dalfsen. U komt in aanraking met inspirerende lokale en nationale sprekers en initiatieven die naar een gezonde, eerlijke en duurzame wereld streven.

Deze avonden worden als initiatief gedragen door de Duurzame Dorpen van de Gemeente Dalfsen; Nieuwleusen Synergie, Duurzaam Hoonhorst, Duurzaam Oudleusen, Duurzaam Leefbaar Lemelerveld en Groen Gebogen uit Dalfsen.

Op 9 april zal de volgende inspiratieavond zijn. Hieronder vindt u meer gegevens hierover en over de manier van aanmelding als u wilt deelnemen aan de avond.

Geef een reactie