Inschrijving Ten Broeke Open volleybaltoernooi geopend

47e TEN BROEKE OPEN VOLLEYBALTOERNOOI VOLLEYBALVERENIGING “DE BEVERS” LEMELERVELD

Het is weer zover, het grootste volleybaltoernooi in de wijde omtrek en nu al voor zevenenveertigste keer: het Ten Broeke Open Volleybaltoernooi. Zoals altijd wordt het toernooi georganiseerd door Volleybalvereniging De Bevers en dit jaar zal het plaatsvinden van maandag 17 tot en met vrijdag 21 juni.

Al maandenlang zijn de ogen van menig Lemelervelder gericht op dit gezellige feest en vrijwilligers zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Het enige wat nu nog ontbreekt, zijn een paar enthousiaste deelnemers. In 2023 hebben 132 teams meegedaan, weer meer dan in 2022. Zou het nog mogelijk zijn deze prestatie te overtreffen? Jij bepaalt het. De teams die vaker meegedaan hebben, zijn in elk geval niet meer weg te slaan.

Iedereen die een team kan samenstellen van acht tot twaalf personen, kan meedoen. Zo kunnen teams uitkomen van een familie, een straat, een vereniging of een willekeurige andere groep. Je kunt je inschrijven als een gemengd team, damesteam, herenteam, jeugd 1-team (groep vijf en zes van de basisschool), jeugd 2-team (groep zeven en acht van de basisschool) of een jeugd 3-team (t/m zestien jaar).

Een tijdige inschrijving is gezien de te verwachten deelname erg belangrijk: wie het eerst komt, het eerst maalt!

Inschrijven gaat weer op dezelfde manier als de vorige keer. Ga voor het inschrijven van je team naar www.tenbroeke.nl waar ook alle informatie over het inschrijven te vinden is.

www.tenbroeke.nl

 

Bekijk hier de foto’s van vorig jaar.

Let op! Uiterlijk 30 april sluit de inschrijving.

 

Deel dit: