INGEZONDEN OPROEP

Bij deze wil ik reageren op de de nieuwsbrief welke door het Oranje Comité van Lemele is verzonden naar de stratenvertegenwoordigers met het verzoek deze onder aandacht te brengen van de dorpelingen.

Reden waarom ik hierop reageer is de dreigende tweespalt in ons dorp. Veel inwoners van Lemele willen het feest houden zoals het al jaren is geweest bij Zaal Dijk, en zijn het niet eens met de verplaatsing en al helemaal niet eens met de manier waarop dit door het OC wordt doorgedrukt.

Men heeft, deels onder druk, nu een inloopavond bij de Driesprong op 7 september gepland. Aanvang 19.00 uur. Men moet zich ivm de corona voor die tijd per email aanmelden, want men geeft geen telefoon nr. af. Jammer voor die mensen die geen email hebben.

Ondergetekende, Marten Dijk, roept alle stratenvertegenwoordigers op, lijst samen te stellen, waarop men te kennen kan geven voor of tegen Zaal Dijk te zijn, met naam en handtekening. Laat alle dorpsbewoners hiervan gebruik maken, tenminste als het je interesse heeft. Menigeen heeft al bij mij te kennen te geven niet meer mee te doen aan ons dorps- en kinderfeest, als verplaatsing een feit is.

Deze “overhaaste” en “ondoordachte” beslissing van het OC tot verplaatsing gaat de saamhorigheid in en van ons dorp niet ten goede komen.

Groeten Marten Dijk Lemele.

 

Graag uw reacties naar de heer Dijk: email: medijk@hetnet.nl

Naschrift redactie: aangezien wij de nieuwsbrief van het Oranje Comité niet als artikel ontvangen hebben kunnen wij deze niet plaatsen.

 

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten