Infopunt geopend!

Tijdens de Herfstfair op 5 oktober is het Infopunt in Kulturhus de Mozaïek geopend door wethouder Jan Uitslag. Het Infopunt is een nieuwe plek waar mensen terecht kunnen met al hun vragen over zorg en welzijn, maar ook over allerlei activiteiten die in het Kulturhus te doen zijn. Of het nu gaat om persoonlijke, praktische, complexe of eenvoudige vragen, met elke vraag kun je terecht bij het Infopunt.

Doel van het Infopunt is om mensen te helpen die niet direct naar een zorg- of ondersteuningsorganisatie willen stappen. Bijvoorbeeld omdat ze niet precies weten waar zij met hun vraag terecht kunnen, of omdat ze denken dat hun hulpvraag niet zwaar genoeg is. Ook kan het zijn dat ze eerst willen kijken of er geen andere oplossingen zijn. Of hebben ze gewoon een hele praktische vraag. Ook dan is het Infopunt dé plek waar inwoners terecht kunnen. Het Infopunt helpt mensen verder. Vragen stellen zonder drempels.

In 1e instantie is het Infopunt in Lemelerveld bemand op maandagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur en op woensdagmiddag van 14.00 tot 15.15 uur. Natuurlijk bent u ook buiten deze uren van harte welkom met al uw vragen bij één van de medewerkers van het Kulturhus, Saam Welzijn of de Bibliotheek. U vindt de Infopuntbalie in de centrale hal.

tekst Dorien Grootenhuis     foto’s: Hans Heerink

opening infopunt Kulturhus 3 klein  opening infopunt Kulturhus 2 klein

video: Vechtdal Leeft

Geef een reactie