In actie voor de voedselbank

Aan alle inwoners van Lemele en omstreken!

Mijn naam is Maud Kleinlugtebeld en ik wil iets doen voor mensen die juist nu in de problemen komen  doordat ze hun baan zijn kwijtgeraakt of hun bedrijf in de problemen is gekomen. De coronacrisis heeft voor sommigen grote gevolgen! Daarom wil ik de voedselbank graag gaan helpen. De voedselbank heeft steeds méér klanten en steeds minder aanbod van supermarkten.

Mijn zus Iris haalt voor dit doel al jaren eierdozen en DE punten op. Nu wil ik gaan helpen door houdbare producten te verzamelen.

Waar moet u aan denken?

  • Koffie en thee
  • Groente in blik
  • Houdbare melk
  • Soep in blik
  • Droge pasta/rijst
  • Jam of ander houdbaar broodbeleg

Doet u mee? Gooi bij de volgende keer boodschappen halen iets van dit lijstje bij uw eigen spullen in het boodschappenwagentje, je merkt het nauwelijks op je kassabon en alle beetjes helpen!

Vanaf 1 december t/m 21 december kom ik bij u langs om de producten op te halen. Ik loop een route in de kern van Lemele. Mocht u mij gemist hebben of woont u buiten de kern van Lemele, bel mij gerust (0572- 331000), dan kom ik alsnog bij u langs.   Zet naastenliefde om in daden en help mee! Alvast hartstikke bedankt !!!

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten