Hunted! in Lemelerveld

In het televisieprogramma ’Hunted’ moeten deelnemers uit handen zien te blijven van de politie. Lemelerveld heeft vrijdag 12 mei zijn eigen (jongeren) versie van het programma gehad. En dat was een groot succes! Maar liefst honderd jongeren in de leeftijd van 10 tm 16 jaar hadden zich opgegeven voor dit spannende spel. Wie het televisieprogramma kent, weet wat hem of haar te wachten staat: een klopjacht, waarbij jongeren de voortvluchtigen zijn en de ‘hunters ‘ jongerenwerkers en de jeugdagenten. Doel is om zo lang mogelijk uit handen van de ’hunters’ te blijven.

In de kern van Lemelerveld wemelde het van de jongeren die uit handen probeerden te blijven van de ‘hunters’. Ondertussen moesten ze allerlei opdrachten doen waarbij ze uiteraard niet gezien mochten worden.

Jongerenwerkers Maarten, Janienke en Manoy komen door deze activiteit op een mooie manier in contact met de jongeren van Lemelerveld. Het jongerencentrum Chillpoint bij de Mozaïek verleend zich als een mooie locatie om met alle jongeren te verzamelen en ze kennis te laten maken met het jongerencentrum en de jongerenwerkers.

Hunted Lemelerveld wordt georganiseerd door het jongerenwerk van Saam Welzijn is samenwerking met de jeugdagenten van gemeente Dalfsen.

Tekst:  Dorien Grootenhuis
Foto’s: Hans Heerink

 

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten