Huldigingen collectanten KWF kankerbestrijding.

In de afgelopen weken zijn er in Lemelerveld een groot aantal collectanten van KWF Kankerbestrijding gehuldigd omdat ze zich al 10, 20 of zelfs 30 iaar lang inzetten voor KWF. Waar voorheen de jubilarissen gehuldigd werden bij 12,5/25 en 40 jaar, is dit per 2021 gewijzigd in 10, 20, 30 en 40 jaar en dit resulteerde in een grote groep jubilarissen.

De jubilarissen zijn:
30 jaar: Marian Hagedoorn
20 jaar: Harriet Dollekamp, Henny Huurman, Marian Schrijver en Dea de Jong
10 jaar: Ilse Bruggeman, Karlijn Doosje, Annie Dragt, Olga Jansen Holleboom, Sylvia
Holsappel, Rene Kiekebosch en Anneke Schuurman

Alle gehuldigden werden in het zonnetje gezet en kregen een speldje in de vorm van een krab, het symbool van KWF.

Het bestuur van KWF afdeling Gemeente Dalfsen bedankt alle gehuldigden voor hun trouwe inzet. Samen met alle andere collectanten hebben zij tijdens de collecte van dit jaar een record opbrengst van € 21.311,82 opgehaald.

Het belang van vrijwilligers
KWF Kankerbestrijding zet zich in om ervoor te zorgen dat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met kanker. Maar KWF kan dit niet alleen! Vrijwilligers zijn hierbij van uiterst belang. Zonder vrijwilligers kan er geen collecte plaatsvinden en kan er op die manier dus geen geld worden opgehaald voor kankeronderzoek. Vrijwilligers zorgen voor een beter leven met en na kanker! Wilt u in 2022 ook collecteren voor KWF? Neem dan contact op met Dick Goos (dickgoos@hotmail.com).

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Leeg Voor Facebook

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten