Huldiging sportkampioenen tijdens nieuwjaarsreceptie

Woensdagavond 2 januari werden in combinatie met de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Dalfsen, als gebruikelijk ook de sportkampioenen gehuldigd. In haar nieuwjaarstoespraak refereerde onze burgemeester Erica van Lente inspirerende initiatieven uit het oude jaar en gaf ze ook nog eens aan vooral dorpsburgemeester te willen worden, iemand die alle geledingen van de bevolking kent. Natuurlijk bleef ook de desastreuze start van het nieuwe jaar vanwege het steekincident, in een overigens vrij rustig verlopen nacht, niet onbesproken. Welgemeende woorden van medeleven met de slachtoffers werden uitgesproken.

Vervolgens verplaatste het gebeuren naar de raadszaal in verband met de te huldigen kampioenen. Op website en andere sociale media van de gemeente vind u een volledig overzicht en eventueel live-beelden van de sporters. Lemelerveld werd in dit kader vertegenwoordigd door 2 kampioenen.

Als eerste werd Chantal Hekkert – individueel Paardensport Districtskampioen dressuur klasse B enkelspan- gehuldigd

Vervolgens Ize Diepman, lid van Atletiek Club Ommen – individueel bijzondere prestaties, diversen (meer dan 20) hardloop-/atletiekwedstrijden gewonnen.

Als afsluiting werden alle sporters vereeuwigd op een gezamenlijke groepsfoto. Stuk voor stuk goede voorbeelden van hoe met doorzettingsvermogen talent tot ontwikkeling kan komen.

tekst en foto’s: Gerrit Hoogenboom

Geef een reactie