Huiswerkbegeleiding en bijles in De Mozaïek

Ook dit schooljaar bieden wij weer huiswerkbegeleiding en bijles aan. Deze huiswerkbegeleiding wordt gegeven door  Jenneke van Doesburg.

Jenneke: Ik vind het leuk om jonge mensen individueel te begeleiden en hun net dat steuntje in de rug te geven om tot meer zelfvertrouwen en tot betere resultaten te komen. In de klas wordt steeds vaker een beroep gedaan op het zelfstandig eigen maken en verwerken van de lesstof. Maar hoe doe je dat dan? Wat is de beste manier om te plannen? Sommige leerlingen hebben nu juist net wat meer aandacht nodig om bepaalde vaardigheden eigen te maken. Op school en thuis kunnen ze hiervoor niet altijd terecht. Bij iets meer individuele aandacht in een rustige omgeving kan uw kind het niveau in haar/zijn eigen tempo op het gewenste peil brengen. Het geeft veel voldoening als een slecht rapportcijfer wordt omgezet naar een dikke voldoende!

Reacties van leerlingen die het afgelopen schooljaar begeleiding hebben gehad:

“Thuis geen discussies meer; de stof is goed doorgenomen, gemaakt en overhoord. Een rustgevend gevoel!”

“Ik ga volgend schooljaar weer verder met de huiswerkbegeleiding. Ik heb gemerkt dat bijblijven véél makkelijker is dan inhalen!”

Ook interesse voor huiswerkbegeleiding en of bijles? Neem contact op met : Jenneke van Doesburg, 06-22178997 of doesburgjwvan@gmail.com 

 

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *