Hoofdgebouw Natuurlijk Heidepark – Het dak zit er bijna op

Het is even stil geweest rondom de bouw van ons nieuwe hoofdgebouw. Dit betekent natuurlijk niet dat we stilgezeten hebben, alles behalve dat. Er is na het storten van de vloer in snel tempo van alles gebeurd. Diegene die geregeld langs wandelen, joggen of fietsen is dit vast al opgevallen. Het hele geraamte staat, de meeste raam- en deurkozijnen zitten erin, de dakkoepels worden voorbereid en afgelopen zaterdag is de helft van het dak ook al dichtgelegd.

Jullie weten vast nog vanuit eerdere berichten van ons dat we een Leader subsidie vanuit ELFPO (‘Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling; Europa investeert in zijn platteland’) hebben gekregen van €100.000,00 en 11 ondernemers uit Lemelerveld leenden ons ruim €200.000,00. Het grootste deel hadden we nodig voor de bouw van het klimbos vorig jaar.

Door de enorme stijging wat betreft materiaal kosten was ons budget niet meer toereikend om het casco deel van de verbouwing uit te laten voeren door een bedrijf. Wij zijn dan ook erg trots op de kracht van alle vrijwilligers die ons nu helpen bergen werk te verzetten om het toch een succes te laten worden.

Jullie zijn zo langzamerhand vast benieuwd hoe het eruit komt te zien. We geven jullie dan ook graag alvast een voorproefje middels deze 3D tekeningen. Hopelijk krijgen jullie zo ook alweer zin in het nieuwe seizoen. Wij in ieder geval wel!!!!!

 

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten