Hoezo geen hond?

Al meer dan een jaar wordt de N348 ontsierd met deze stalen noodbrug. Geen hond, die er gebruik van maakt. Om een of andere duistere reden was er behoefte aan het oplossen van een gevaarlijke situatie nl de oversteek naar het aanliggende restaurant. Gelukkig gaat het om een tijdelijke situatie, want volgend jaar wordt door aannemer BAM een nieuwe rank-gestileerde oversteek geschonken. Als er toch kadootjes uitgedeeld worden dan denk ik dat het geld beter besteed had kunnen worden aan het oplossen van andere knelpunten, die de vernieuwing van de N348 met zich mee brengt.

foto en tekst: Willem van Trui

One thought on “Hoezo geen hond?

  • Als aanwonende kan ik idd bevestigen dat geen hond gebruik maakt van deze brug; mijn honden kan ik niet naar boven beuren.
    Toch is er af en toe menselijke activiteit te bespeuren (te horen !) op de brug. Gezinnen, met kleine kinderen, op doorreis denken dat het een soort van apekooi is: ouders en kinderen staan – na de plaspauze- gezamenlijk 15 minuten lang te springen en te stampen.
    Op de uitgangsavonden komt het ook nog wel eens voor dat (dronken) jongeren menen hier, als afsluiter van een ongetwijfeld gezellige avond/nacht, behoorlijk wat kabaal te moeten maken.
    In mijn tijd hadden we speeltuinen; nu blijkbaar noodbruggen !

Geef een reactie