Hoera, het gouden ei is gevonden!

Ja het is een feit, de paashaas was zijn eieren kwijt! Daarom heeft hij een oproep gedaan om hem 1ste paasdag te helpen met zoeken. Vele kinderen hebben gelukkig aan zijn oproep gehoor gegeven om hem massaal te helpen met zoeken.

Eerst met zijn allen hebben we ons verzameld bij de kantine van sportpark Heidepark. Hier eerst ff met zijn allen een bakie koffie, glaasje ranja en natuurlijk de taktiek bespreken! De paashaas was ondertussen ook gearriveerd en de zoektocht kon beginnen! 731 eieren was hij kwijt en het belangrijkste 1 stuks Gouden EI.

Massaal zijn we toen achter de paashaas aan gegaan naar zwembad heidepark. Want daar was hij zijn eieren kwijt geraakt. Aangekomen bij het zwembad ging iedereen direct aan de slag. Overal werd gezocht, tussen de bosjes in het zand alles werd op zijn kop gezet om eieren boven water te krijgen.

En wat lag Natuurbad Heidepark er weer prachtig bij! en wat is het daar verandert! de Paashaas keek zijn ogen uit! Een kabouterdorp inclusief een grote glijbaan en een gigantische springkussen is daar door vele vrijwilligers gerealiseerd. Machtig wat Prachtig!

Maar even weer terug naar de opdracht van de dag, help de paashaas met zoeken naar de eieren. Iedereen, groot en klein, jong en oud deed zijn best om de eieren weer te vinden.

En we hebben goed nieuws! Missie is geslaagd! Alle 731 eieren zijn weer gevonden en het gouden ei ook! En dat harde werken moet natuurlijk beloond worden! Dus na de intensieve zoektocht zijn we met zijn allen terug gegaan naar de kantine.

Hier stonden diverse chocolade verrassingen klaar om te verdelen onder de vele handen die hebben helpen met zoeken. De grote winnaar van deze dag is Maud Heuven, zij heeft het gouden ei gevonden en dat werd rijkelijk beloond!

De paashaas, zwembad heidepark en het JAC van de voetbal bedanken iedereen voor het helpen zoeken en als we weer wat kwijt zijn zullen we zeker weer een beroep doen op deze mensen. Wat een speurneuzen zaten er weer tussen!!

tekst: Dennis Nijenhuis  foto’s: Hans Heerink

Geef een reactie