HHZD Dames 1 – Auto van Ewijk/LHC Dames 1 28-27

Afgelopen dinsdag speelde LHC al een beker wedstrijd tegen Wijhe DS1. Dit team komt uit in de tweede divisie in de competitie, 2 klassen hoger dan dat Dames 1 speelt. De dames uit Lemelerveld speelden een goede wedstrijd maar helaas trok Wijhe aan het langste eind. De eindstand 26-27 in het voordeel van Wijhe. Ze waren tevreden en konden terug kijken op een mooie pot handbal.

Zondag 13 oktober stond er weer een competitie wedstrijd op het programma. De tegenstander was HHZD DS1 uit Heino. LHC wilde maar één ding, de punten na 60 minuten meenemen naar Lemelerveld. Ze wisten uit ervaring dat de wedstrijden tegen Heino nooit makkelijk zijn, dus moesten ze zorgen dat ze scherp begonnen. Dit ging ook zo. De ploeg uit Lemelerveld stond al snel met 6-12 voor. Op dat moment draaide Heino de knop om en knokte zich goed terug tot een gelijke stand in de rust. Na 30 minuten stond er 15-15 op de teller.

Het leek of LHC het allemaal liet gebeuren. Er werd weinig gedaan tegen de doelpunten van de afstand schutters van Heino. De wil en de beleving die er in de wedstrijd tegen Wijhe was, werd gemist in het spel tegen Heino. De afspraak werd gemaakt om dit weer te creëren en in de tweede helft het verschil te maken. Hoe duidelijk de afspraak ook was, het bleek dat het moeilijk was om dit te realiseren. Het was een spannende slotfase. Heino bleef scoren en waren gebrand op de winst. We konden het niet voor elkaar krijgen om over score van Heino heen te gaan. Toen het eind signaal klonk stond er 28-27 op het scorebord voor het team uit Heino.  LHC heeft weer aan het kortste eind getrokken en dit keer hadden zij het aan zichzelf te danken.  Volgende week is LHC een weekend vrij maar op 27 oktober ’19 spelen om 12:20 in sporthal heidepark een wedstrijd tegen CVO. Tot dan!

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten