Het was een fantastisch schoolvoetbaltoernooi

Op woensdag 10 april waren de poulewedstrijden. Op die dag konden verschillende meiden-en jongensteams zich plaatsen voor de finale op vrijdagavond 12 april. Tijdens de poulewedstrijden was de sfeer, de beleving, het fanatisme van zowel de spelers en speelsters en van het massaal aanwezige publiek al een verademing om te aanschouwen.

Na enkele dagen konden de kinderen zich opmaken voor de finaleavond. De teams waren tot op het bot gebrand om te winnen. In elke poule werd er een finale gespeeld. Het in grote getale aanwezige publiek zweepte de sfeer naar grote hoogte, zoals dat bij een finale hoort. Er waren minder spannende wedstrijden, maar ook hele spannende wedstrijden. De meiden van Sprankel! 1 speelden de finale in de B-poule. Echter was de Polhaar in deze finale te sterk. De meiden mogen desalniettemin apetrots zijn op hun zilveren medaille.

Al met al was het een zeer geslaagd evenement waar zowel de kinderen en publiek van hebben genoten. We gaan volgend jaar de 30ste editie tegemoet.

Deel dit: