Het brengen van oud papier goed verlopen

Vanwege de gestelde richtlijnen door het RIVM was, zoals gebruikelijk, het oud papier ophalen niet mogelijk om hiermee de 1,50 meter afstand te kunnen hanteren. Dus moest er een alternatieve werkwijze bedacht worden om het oud papier op een verantwoorde wijze te laten brengen.

De toestroom aan Lemelervelders die graag het oud papier wilden brengen begon ’s ochtends vroeg al meteen bij het openen van het hek. Het straatje aan containers met elk een inzamelpunt en twee vrijwilligers werd meteen in gebruik genomen en de hele ochtend was het een gestructureerde toeloop van mensen die het oud papier brachten.

Hierdoor kon de organisatie netjes aan de 1,50 meter regel voldoen. Voor velen was het nog even wennen en zoeken, maar de eerste reacties waren positief . Voor de maand mei zal het oud papier elk geval met deze gewijzigde opzet worden ingezameld, vanwege de Corona crisis.

De organisatie begrijpt dat het voor de oudere inwoners of mensen zonder auto lastig is om het papier te brengen. Wellicht kunt u zelf even bij uw familie of buren informeren als u het oud papier moet meenemen.

foto’s: Hans Heerink

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

1 reactie op “Het brengen van oud papier goed verlopen”

  1. Zeker een compliment voor de goede en strakke regeling jullie hebben met zijn allen een grote pluim verdiend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Leeg Voor Facebook

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten