Herman Sibelt benoemd tot ere lid voetbalvereniging Lemelerveld

Afgelopen zaterdagmiddag 23 maart verraste voorzitter Mark van de Kraats de ernstig zieke 76 jarige Herman Sibelt door hem te benoemen tot ere-lid van de voetbalvereniging Lemelerveld. Vanaf zijn ziekbed nam de zichtbaar ontroerde Sibelt de bijbehorende oorkonde en bloemen in ontvangst.

Van de Kraats benoemde zijn enorme verdiensten voor de club. ‘’Jij hebt al op jonge leeftijd de basis gelegd waar het Lemelerveldse voetbal tot op de dag van vandaag voor staat: Techniek als basis voor verzorgd voetbal. Deze onderscheiding heb je dik verdiend vanwege je enorme inzet voor de club, de kampioenschappen die je behaald als speler en later als trainer, de vele jeugdteams die je hebt getraind en begeleid. In het meer dan 60 jarige lidmaatschap van de vv Lemelerveld heb je een enorme hoeveelheid vrijwilligerswerk verricht. Wij, als voetbalvereniging Lemelerveld, zijn je daarvoor enorm dankbaar” aldus Van de Kraats.

Het net benoemde ere-lid gaf de delegatie de boodschap mee om te zorgen voor continuïteit bij de club. Een mooie opdracht voor het jonge bestuur.

Deel dit: