Halverwege de actie: Bestel een maaltijd en steun de Lemelerveldse verenigingen

Catering & Partyservice Raymond de Haan is halverwege de actie om de Lemelerveldse verenigingen te ondersteunen in deze financieel lastige tijd. De komende periode koken hij en zijn medewerkers – met uitzondering van de periode rond sinterklaas en kerst – voor één van de verenigingen uit het dorp. Van iedere maaltijd die in de betreffende weken bij hem besteld wordt, draagt hij 1,50 euro af aan de vereniging waar hij dat weekend voor kookt.
Afgelopen weekenden werd door het cateringbedrijf gekookt voor VV Lemelerveld, Auto van Ewijk/LHC en De Bevers. Aanstaande zaterdag 14 november zijn de Lemelerveldse wagenbouwers aan de beurt. Steun deze verenigingen die elk jaar weer met de meest mooie creaties op straat komen in Lemelerveld en in Raalte. Normaal al vanaf begin september al druk aan het bouwen, nu verplichte rust. Steun de wagenbouwers!
Verder wordt de komende periode nog gekookt op zaterdag 21 november voor de tennis, zaterdag 12 december voor de scouting, zaterdag 9 januari voor de judovereniging en zaterdag 16 januari voor de paardensportvereniging.
Mensen die een maaltijd bestellen, hebben keuze uit de volgende drie menu’s:
1) Gebakken varkenshaas met aardappelen, groente en rauwkost;
2) Gebakken zalmteelt met dragonsaus, aardappelen, groente en rauwkost;
3) Spareribs met aardappelen, groente en rauwkost.
Ook aan de kleine eters is gedacht. Voor de kinderen is er keuze uit patat met een kroket, frikandel of kipnuggets. Het kindermenu kost 6 euro, aan de overige drie menu’s hangt een prijskaartje van 14 euro. Vegetarische maaltijden zijn op aanvraag.
Wil jij één of meerdere verenigingen steunen? Bestel dan een maaltijd bij Catering & Partyservice Raymond de Haan. Bestellingen voor het betreffende weekend kunnen tot donderdagavond geplaatst worden. Bestelde maaltijden zijn vervolgens op de zaterdag tussen 17.00 en 19.30 uur af te halen.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Leeg Voor Facebook

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten