Haarle DS1- Auto van Ewijk/LHC DS1 29-27

Zaterdag 10 oktober stond er weer een wedstrijd op het programma voor de dames van LHC. Een uitwedstrijd tegen de dames van Haarle DS1.
Een ploeg waar de dames van  LHC jaarlijks tegen spelen, wetende dat het een snelle wedstrijd zou gaan worden.

Haarle startte fel, de dames van LHC wisten hier geen antwoord op te geven, daardoor konden de dames van Haarle een flinke voorsprong nemen.
Aan beide kanten werden er doelpunten gemaakt waardoor de voorsprong niet kleiner gemaakt kon worden. Veel kansen van de dames van LHC werden niet goed benut of werden tegen gehouden door de sterke keepster bij Haarle. Dit resulteerde een ruststand van 15-10 in het voordeel voor Haarle.

In de rust werd besproken dat kansen goed benut moesten worden en de dames van LHC scherper moesten gaan spelen.
Er ging een knop om bij de dames van LHC en de vechtlust kwam naar boven. Dit zorgde ervoor dat er beter werd gecommuniceerd in de dekking en kansen beter werden benut. Ook de dames van Haarle bleven scoren en hierdoor bleven de dames van LHC tegen een achterstand aan kijken. De laatste 20 minuten is er hard gevochten door de dames van LHC, maar helaas was de achterstand niet meer recht te trekken. Dit zorgde voor een eindstand van 29-27 in het voordeel van Haarle.

De wedstrijd is terug te zien via onderstaande link: https://youtu.be/zz4NZXF3J0Y

Zondag 25 oktober spelen de dames van LHC om 12:50 een thuiswedstrijd tegen Nieuw-Heeten.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten