GROTE, MOOIE, KLEURRIJKE EN VROLIJKE CARNAVALSOPTOCHT!

De weergoden waren Carnavalsvereniging De Sprokkelaars weer goed gezind. Droog, zo nu en dan de zon en niet koud. Meer heb je niet nodig om een groot publiek te trekken en met de stoet op pad te gaan. Precies om 13.00 startte zaterdagmiddag 10 februari 2024 op het Kroonplein de Carnavalsoptocht. De Prinsenwagen met Prins Willie de eerste en de Raad van Elf voorop. Gevolgd door een grote fanclub van Prins Willie. Ook Jeugdprinses Lise was er met haar Jeugdraad. Daarnaast waren er nog meer raden van Elf in de optocht uit de omliggende plaatsen.
Een grote bonte stoet trok door het dorp. Er was bijzonder veel zorg besteed aan de versieringen en opbouw van de wagens, de bontgekleurde groepen, hilarische eenlingen en ludieke kleine groepjes. Heel veel uit Lemelerveld maar ook diverse wagens en groepen uit de omliggende plaatsen. En vooral veel gezellige muziek op de wagens. Er werd gedanst en gesprongen. Het was echt weer feest. Ook dit jaar is Carnavalsvereniging De Sprokkelaars er weer in geslaagd een prachtige carnavalsoptocht te organiseren. Het Kroonplein stond vol en ook langs de route was het heel erg druk. En nu maar hopen dat de weergoden de verlichte optocht a.s. dinsdag ook zo goed gezind zijn. Een compliment voor allen die deze bijzonder mooie en vrolijke optocht mogelijk hebben gemaakt!
Annet Schoorlemmer

Op zaterdag 10 februari werd onder prachtige omstandigheden de grote Lemelerveldse Carnavalsoptocht verreden. Met ca. 50 startnummers werd ca. 2,5 uur vertier geboden. Groepen en wagens uit onder meer; Lemelerveld, Vilsteren, Raalte, Hoonhorst en Mariënheem was de hele regio vertegenwoordigd. Omstreeks 17.00 uur werden in een bomvolle Residentie de prijzen verdeeld. Het publiek was de grote winnaar maar de Wisselbeker in de categorie grote wagens ging uiteindelijk naar Simpel uit Lemelerveld gevolgd door Brasil (2) en Paria’s (3) beiden ook uit Lemelerveld.Alle uitslagen staan binnenkort op www.Sprokkelaars.nl

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *