Grote kleding inzamel/ruil evenement: Trash to Treasure

Ingezonden bericht van Christel Neppelenbroek:

Jij hebt ook vast wel kleding in je kast hangen die je nooit meer draagt. Een miskoop, een kleur die je toch niet goed staat, of het zit toch net niet lekker. Laat het niet liggen, gooi het niet weg, maar maak iemand anders er blij mee.

Wat gaan we doen…iedereen mag bij mij een miskoop inleveren (voor jou Trash/afval) en je krijgt er een door mij persoonlijk voor jou uitgezocht, beter geschikt item voor terug met persoonlijk advies en tips(een nieuwe Treasure/schat), waar je wel veel plezier van gaat hebben.

Voorwaarde is dat het item dat je inlevert er nog netjes uitziet zodat het geschikt is voor hergebruik. Maak een selfie waarop je je miskoop draagt of laat zien en vermeld je naam en kledingmaat erbij. Dan ga ik op zoek naar een nieuwe schat (Treasure) voor jou!

Je mag vandaag, dinsdag 16 juli of as maandag 22 juli op de inlevermomenten (‘s avonds van 19.00 tot 21.00 uur) je Trash alvast brengen aan de Dorpsstraat 11 in Lemelerveld. De woensdag op de braderie in de feestweek kan je dan tegen een kleine betaling van je tasje met je nieuwe Treasure en een leuke attentie komen halen bij ons aan de kraam.

Ik hoop op veel enthousiasme, daarom heb ik er ook nog een leuke prijs aan verbonden voor degene met de allerleukste selfie! Wat dat is blijft nog even een verrassing….

Alle kleding die overblijft brengen we naar de Enk voor het goede doel.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

1 reactie op “Grote kleding inzamel/ruil evenement: Trash to Treasure”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *