Gratis aandacht voor uw bedrijf, product of aanbieding!

In deze bizarre tijden waarin we in een zware lock down zijn gekomen en voorlopig nog wel blijven, geeft Sukerbiet.nl bedrijven de mogelijkheid om uw bedrijf, aanbiedingen of producten extra onder de aandacht te brengen.

Veel ondernemers die noodgedwongen hun zaken moeten sluiten, horeca, kappers, winkeliers, schoonheidsspecialisten enz. zijn gelukkig allemaal creatief en proberen op verschillende wijze de klanten toch van dienst te kunnen zijn.

Wij bieden iedere ondernemer (in en om Lemelerveld) de mogelijkheid om één gratis (pers)bericht aan te leveren om zo extra aandacht voor hun bedrijf, aanbieding op product te vragen. Hierin mag ook een link opgenomen worden naar de eigen website. Deze plaatsen we dan op Sukerbiet.nl en op onze digitale kanalen. Wekelijks wordt onze site zeker zo’n 7000 keer bezocht, dus pak deze kans! Ook ons facebook en twitteraccount hebben een groot bereik.

Het bericht kunt u sturen naar nieuws@sukerbiet.nl.  Stuur uw logo of andere afbeelding mee!

We kijken uit naar vele berichten. Samen zorgen we ervoor dat Lemelerveld een bloeiend en leefbaar dorp blijft. Houd vol en veel succes!

Redactie Sukerbiet.nl

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten