Grandioos Feessie!

Genieten met een grote G! Afgelopen donderdagmiddag werd er voor de allereerste keer een nieuwjaarsFeessie georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking onder leiding van contactclown Puk en haar maatjes.

Dit jaar was de opbrengst van de Nieuwjaars duik op 1 januari voor Contactclown Puk. Zij besloot met dit bedrag gelijk iets terug te willen doen en kwam op het idee van een Nieuwjaarsfeessie voor verstandelijk beperkte mensen die in Lemelerveld wonen of werken.

Samen met de vrienden van de Sprokkelaars, Bakkerij van der Most, Party DJ  Marcel, Martine Boerdam, Catering en Partyservice  Raymond de Haan en Kulturhus de Mozaïek werd er in no-time een grandioos feest georganiseerd.

Om iets voor 14.00 uur werden de gasten ietwat zenuwachtig opgewacht door maar liefst 7 contactclowns!  Snel de jas aan de kapstok, een glaasje champagne mee en hup de zaal in. Deze was door Dj Marcel omgetoverd tot een heuse disco!  Waar iedereen het eerst nog wat spannend vond werd het ijs al snel gebroken door de contactclowns. Wat mooi om te zien dat zij er voor zorgen dat iedereen mee kan doen! En heb je geen zin aan dansen dan is er op een andere manier ook feest voor jou! Verder petje af voor alle begeleiding, wat grandioos om te zien dat jullie er samen met ons en de gasten een prachtig feest van wisten te maken.

Polonaise, rolstoeldans, bootje varen het kwam allemaal voorbij. Er werden verschillende prijzen uitgedeeld voor beste dansers, beste fotomoment, wie is er een waardige sprokkelaar enz. Prijzen waren oa medailles, beschikbaar gesteld door K&K, een mooiere prijs is bijna niet denkbaar.

Om 16.00 uur zat het er op……de clowns werden bedankt met een prachtige bos bloemen, beschikbaar gesteld door Pimpernel bloemen&wonen, de confetti werd tussen de plafondplaten weggezogen door de vrienden van de sprokkelaars, de afwas gedaan, de stoelen en tafels weer terug gezet en met een drankje voor de organisatie werd er nog lang nagenoten van dit Feessie!

Dit krijgt zeker een vervolg!

Door: Dorien Grootenhuis, Foto’s: Martine Boerdam

 

 

 

 

Geef een reactie