Gezellig jubileumfeest De Bevers

Zaterdag 15 juni 2019 gaat de boeken in als jubileum dag van volleybalvereniging De Bevers. 50 jaar geleden werd deze mooie vereniging opgestart en daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op.

Zo ongeveer 1200 leden werden er uitgenodigd om gisteravond bij elkaar te komen. Herinneringen ophalen, oude bekenden terug zien, maar wat vooral héél erg leuk was; het bekijken van al die foto’s die de afgelopen jaren zijn gemaakt. Zelfs spelerskaarten zijn in al die jaren goed bewaard gebleven. Alle leden, waarvan er rond de jaren 80/90 een pasje te vinden was, mochten deze meenemen naar huis. Een ontzettend leuk aandenken!

Het is mooi om te zien dat al die foto’s en herinneringen zo’n grote groep mensen bij elkaar brengt. Nieuwe leden, jonge leden, oud leden en allerlei andere betrokkenen van de vereniging. Zoals de voorzitter al zei: “wat een mooi clubbie hebben we toch”!

Na een gezellige en fanatieke sport/spelmiddag voor alle jeugdleden, kon iedereen gaan genieten van een heerlijk buffet. Allerlei verhalen werden teruggehaald en niet veel later kon het feest gaan beginnen. DJ Hitch startte de muziek en de eerste verloting werd aangekondigd. Verschillende prijzen, gesponsord door bedrijven/organisaties uit Lemelerveld, werden uitgereikt. Nogmaals bedankt voor jullie betrokkenheid.

Wat natuurlijk niet mag ontbreken op zo’n avond is het ‘in het zonnetje zetten’ van leden. Al eerder, tijdens de ledenvergadering, werd er aandacht gegeven aan jubilarissen. Maar in het bijzonder werd er gisteren een staande ovatie gegeven voor Hans Heerink. Al vanaf het begin is hij op verschillende manieren betrokken bij de vereniging en daar hebben wij hem gisteren enorm voor mogen bedanken.

Een geslaagde avond waar we nog lang over na gaan praten. Wij willen iedereen bedanken die de afgelopen jaren iets voor de vereniging heeft betekent. En natuurlijk ook alle vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd dat we gisteren zo’n enorm mooie dag hebben gehad!

Gedurende de hele volleybalweek zijn de banners met oude foto’s nog te bekijken in de tent.

foto’s: Martine Boerdam

Geef een reactie