Geweldige ronde Hans Strijkveen, drie onder par

Ronde 24 op de Pitch & Putt golfbaan te Lemele was zowel in strokeplay en stableford klassement voor Raaltenaar Hans Strijkveen. Zijn ronde van 51 slagen was in het strokeplay veruit de beste van alle competitie spelers deze week. Maar met deze ronde scoorde hij ook 40 stableford en ook hier dus de bijbehorende tien punten voor het tussenklassement stableford. Hans speelde zijn hcp van 1.0 naar 0.6.
De Nijverdallers Gerrit Tempert en Johan Blikman speelden ook 40 stableford bij elkaar, Gerrit met zijn ronde van 58 slagen en Johan met een ronde van 64 slagen. De hcp van Gerrit gaat nu van 8.1 naar 7.7 en van Johan van 13.5 naar 13.1. Gerrit Koggel uit Dalmsholte speelde 39 stableford bij elkaar na zijn ronde van 56 slagen en zijn hcp gaat van 4.5 naar 4.2. Wim Grondman uit Lemele scoorde 38 stableford punten met zijn ronde van 62 slagen en zijn hcp daalde van 10.4 naar 10.2. Met deze uitslag kan Wim de overwinning in het stableford klassement niet meer ontgaan. Henri Duerink uit Lemele was de laatste speler die zijn hcp naar beneden speelde deze week na een score van 37 stableford en een ronde van 55 slagen, Henri zijn hcp gaat nu van 1.0 naar 0.9. Drie spelers scoorden 36 stableford en wel Jan Willem van den Berg uit Raalte, Hans Timmerman uit Lemelerveld, en Gerard Velthof uit Nijverdal. Gerrit Dankelman uit Lemele scoorde 34 stableford en kreeg nog 1 punt voor het tussen klassement stableford.
Voor het strokeplay klassement was Henri Duerink degene die nog het dichts in de buurt van Hans Strijkveen bleef met een ronde van 55 slagen en dit in een onderling duel. Gerrit Koggel en de uit Laag Zuthem afkomstige Noël Shannon scoorde ieder een ronde van 56 slagen. Jan Willem van den Berg en Gerrit Tempert hadden 58 slagen nodig deze keer. Tonnie Reimink uit Lemelerveld met 61 slagen, en Wim Grondman en de uit Heino wonende Theo Otten met 62 slagen en Hans Timmerman met 63 slagen kregen punten bijgeschreven voor het tussen klassement.
Tussenstand stableford; 1e Wim Grondman met 137 punten, 2e Jan Willem van den Berg met 113 punten en 3e Diny Fransen met 101 punt.
Tussenstand strokeplay; 1e Noël Shannon met 169 punten, 2e Hans Strijkveen met 163 punten en 3e Tonnie Reimink met 132 punten.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *