Geslaagde teampresentatie Regio Zwolle Volleybal

Donderdag 26 september presenteerde Regio Zwolle Volleybal haar nieuwe selectie en staf tijdens de officiële teampresentatie in Lemelerveld bij Geissler Installatietechniek. Dit werd in Lemelerveld gehouden in verband met het 100-jarig jubileum van Geissler. Zaterdag 28 september houden zij daarom ook een open dag, tussen 10.00-16.00 uur, waarbij iedereen van harte is uitgenodigd!

Voorafgaand aan de teampresentatie werd een clinic verzorgd voor de jeugd van volleybalvereniging de Bevers en werd een oefenwedstijd gespeeld tegen mede-eredivisionist Springendal Set Up’65. Ben Reuvekamp trapte de avond af door iedereen welkom te heten bij Geissler Installatietechniek en vertelde kort iets over het bedrijf en het 100-jarige bestaan. Jeroen van Leeuwen, algemeen manager van PEC Zwolle, gaf in zijn presentatie aan dat de speelsters van Regio Zwolle Volleybal een voorbeeld zijn voor de breedtesport in de regio en sprak zijn waardering uit voor de tijd en energie die de speelsters in het volleybal steken. Zowel op het veld als ook op maatschappelijk vlak, door het adopteren van teams in de regio. Een mooie vergelijking maakte hij tussen Regio Zwolle Volleybal en Geissler Installatietechniek: de mensen maken immers het werk.

Wilfried Groothuis, trainer/coach van Regio Zwolle Volleybal nam de aanwezigen mee in de doelstellingen voor aankomend seizoen en zijn visie op hoe deze te bereiken. De presentatie van de speelsters en staf werd aan elkaar gepraat onder de bezielende leiding van Jelle Hilarius, zelf ook spelend op het hoogste volleybalniveau van Nederland. Twee speelsters sloten de avond af met ‘’het zonnebril op, zonnebril af spel’’ waarin over iedere speelster een vraag werd gesteld die door het publiek beantwoord kon worden met het op- of afzetten van de zonnebril. Regio Zwolle kijkt daarmee terug op een geslaagde teampresentatie in Lemelerveld.

Foto’s, clinic: Annet Schoorlemmer, wedstrijd en presentatie: Martin Zwakenberg

 

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *