Geslaagde Open Dag 100 jaar Geissler

De Open Dag van Geissler Installatietechniek op zaterdag 28 september 2019 in het kader van het 100 jarig bestaan is in alle opzichten geslaagd. De blauwe loper (de kleur blauw zit tenslotte in het logo en de naam op de gevel) was uitgelegd voor de ongeveer 500 bezoekers.

Voor jong en oud was voor het nodige gezorgd. De jeugd kon zich vermaken met het bouwen van een zenuwspiraal en/of springkussen. Om in de stemming te komen konden de bezoekers bij binnenkomst een 3D-bril opzetten waarna een stukje Lowlands getoond werd en men letterlijk door een stal kon lopen. Vervolgens werd er door medewerkers een rondleiding met uitleg over de techniek en alle aspecten van het bedrijf gegeven.

In de grote tent, die speciaal voor dit feest was neergezet, was het erg gezellig. Relaties, oud collega’s uit de honderd jarige historie en de vele belangstellenden konden daar gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en een hapje.

Naast de Open Dag had Geissler op vrijdag 27 september een dag georganiseerd voor klanten en leveranciers. Ook deze dag was een enorm succes.  Donderdag 26 september was de  geslaagde clinic voor De Bevers gegeven door Regio Zwolle Volleybal met aansluitend de wedstrijd en de teampresentatie bij Geissler.

Zaterdagavond werd het jubileum afgesloten met een feest voor het personeel met hun partners. Op deze avond werden er nog een paar personeelsleden speciaal in het zonnetje gezet. Ton Dikken vanwege het feit dat hij 12,5 jaar in dienst is, Hans van Elburg zelfs al 40 jaar en Wim van Boven die de pensioengerechtigde leeftijd bereikt heeft.

Geissler kan terugkijken op drie heel bijzonder geslaagde dagen. Alle giften die ontvangen zijn bij het jubileum komen ten goede van de scholen in Lemelerveld. Zij kunnen dit besteden om de kinderen kennis te laten maken met de techniek.

tekst: Annet Schoorlemmer  foto’s Hans Heerink

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *