Geslaagde inspiratiemiddag Hold’on

Zondag 13 januari 2019 vond de inspiratiemiddag georganiseerd door Hold’on plaats. Hold’on is een project voor jongeren, waarbij ruimte wordt geboden voor identiteitsontwikkeling en zingeving. Dat kan bijvoorbeeld door het tijdelijk samen op lopen van een jongere met een vrijwillige coach aan de hand van een coachvraag.
Op de inspiratiemiddag werd toegelicht wat het doel van Hold’on is en stelden de teamleden zich voor. Ook was er alle gelegenheid om mee te denken met het project en input te geven. Zo was er over en weer volop inspiratie.

Een aantal mooie reacties naar aanleiding van de middag:
“Een warme ontmoeting en zin- en betekenisvol samenzijn met dorpsgenoten, allen begaan met de jeugd van Lemelerveld en directe omstreken en zich in (willen) zetten om klaar te staan voor de jeugd.”
“Het mooie van jullie als ‘kick-starters’ van Hold’on vind ik dan ook dat jullie eerst willen zorgen voor een goed fundament, een goed onderbouwde basis om een waardevol project op te kunnen zetten voor ‘onze jongeren’. Dat maakt dat het project op voorhand al KRACHT heeft!”

“Hold’on vinden wij een mooi initiatief, vandaar dat wij graag gebruik maakten van deze uitnodiging. Wij wensen de organisatie veel succes en hopen dat dit initiatief wordt omarmd en gedragen door Lemelervelders en hier veel ondersteuning uit volgt. Zodat de jeugd zich gehoord en gerespecteerd voelt.”
Dat Hold’on steeds breder gedragen wordt in Lemelerveld biedt veel perspectief. Voor onze jongeren en ons dorp!
Wilt u meer informatie over Hold’on, neemt u dan eens een kijkje op www.hold-on.nl of neem contact op via contact@hold-on.nl of 06-10157053

Geef een reactie