Geslaagde editie Sprokkelaars Pubquiz

In een bomvolle Zaal Reimink werd er afgelopen zaterdag flink gebrainstormd. De 2e editie van de Sprokkelaars Pubquiz stond op het programma.

Ruim negentig teams hadden zich aangemeld! Het geroezemoes was dan ook niet van de lucht. Presentatoren Johan Neppelenbroek en Michel Reimink joegen er in rap tempo zo’n negen rondes van tien vragen doorheen. Algemene vragen, muziekfragmenten, filmvragen, hilarische vragen, uitzonderlijke vragen; het antwoord lag altijd op het puntje van de tong. Wenkbrauwen werden opgetrokken, fronsrimpels verschenen op menig voorhoofd en haren werden met de minuut grijzer. Al met al was er flink veel kennis in huis, zat de stemming er lekker in en was het een aangenaam dorpsevenement waar jong en oud, binnen het team, kon imponeren met eigenaardige kennis en kunde.

Het meest uitmuntende pubteam bleek, evenals vorig jaar, het team ‘De Nero’s’. Het team dat de 11e plek wist te bemachtigen mocht de poedelprijs in ontvangst nemen. Wat een toeval dat de naam van dit team ook nog eens `Poedelprijs´ was! Ook was er een prijs voor de meest ludieke teamtafel, deze was weggelegd voor het team ´After Christmas Party`. Na de bekendmaking en uitreiking van de prijzen, konden de voetjes van de vloer en was het nog lang goed toeven bij Reimink…

Tekst: MoDi

Foto’s: eigen foto’s 

 

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *